Schrijftrainingen

Inspirerende workshops en individuele coaching voor wie zelf (beter) wil schrijven

Zelf teksten maken

Tekst:vanvleuten geeft schrijftrainingen die je op weg helpen om je adviezen, meningen en overtuigingen helder over het voetlicht te brengen. Je leert hoofd- en bijzaken slim te rangschikken, om overzichtelijk te redeneren en je boodschap helder neer te zetten. In de taal van je doelgroep, met aandacht voor je lezer.
En natuurlijk fris ik je even op wat betreft spelling, grammatica (hoe hoort het ook alweer?) en woordkeus. Hoe schrijf je een (zakelijke) brief, een rapport of een persbericht? Echt, het valt wel mee. Je leert het; individueel of in een gemotiveerde, actieve groep. Alleen of samen met je collega’s. En het is nog leuk ook!

Workshops

In een kleine, overzichtelijke groep werk je actief aan een specifiek doel: artikelen schrijven, zakelijke communicatie, persberichten maken… Je leert tips en trucs, do’s en don’ts en krijgt een fikse dosis motivatie en plezier mee.

Individuele coaching

Heb je specifieke wensen of leerdoelen? Wil je je richten op één bepaald aspect van schriftelijke communicatie? Volg dan een individuele schrijftraining of laat je persoonlijk coachen op een manier die bij jou past!

Meer weten over schrijftrainingen? Maak contact!

Maak contact met tekst:vanvleuten

Vul maar in: